perjantai 19. kesäkuuta 2015

Herkullista juhannusta: KulibjakaMitä minun juhannukseen kuuluu? No, ihan tavallinen työviikonloppu edessä. Sanon aina, että minulla ei ole juhannusperinteitä, esim. mökkireissuja ystävien kanssa. Mutta onhan minulla juhannusperinne: vietän vähintään joka toisen juhannuksen töissä. Valvotaan ihanien kollegojen kanssa yötöntä yötä ja herkutellaan töiden lomassa. Niin me tehdään tänäkin juhannuksena. 

Minulla on menossa pakastimen tyhjennysoperaatio, jotta saan sen sulatettua ennen marjakautta. Pakastimesta löytyi  kuukausia sitten ostamani voitaikinalevy, joka kaipasi ideointia. Siitä se ajatus sitten lähti (pakkauksen reseptistä) ja taioin taikinasta ja muutamasta muusta aineksesta kulibjakan eli venäläisen lohipiirakan. Piirakasta tuli huikean kokoinen (kuvassa vain puolikas) ja mahdottoman herkullinen. Reseptin löydät TÄÄLTÄ. Kannattaa ehdottmasti kokella, äärimmäisen helppo ja riittoisa tarjottava juhliin, illanistujaisiin tai vaikka juhannuspöydän herkuksi.


Rentoa ja mukavaa juhannusta kaikille, muistakaa herkutella!!


*AnuElina


18 kommenttia:

 1. Nam, on herkullisen näköinen.
  Mukavaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
 2. Ompa todella herkullisen näköinen että kuuloinen :) kokeiluun!

  Täälläkin menee juhannus osin töissä, huomena kutsuu pitkäpäivä. Hyvää juhannusta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on niin helppo tehdä että kannattaa todellakin kokeilla. Aika tuhtia evästä...

   Poista
 3. Herkullisen kuuloinen ja näköinen!! Oikein hyvää Juhannusta töihin! Täällä ollaan kotoiltu ja käyty vähän kaupungilla!

  VastaaPoista
 4. Hyvältä vaikuttaa, naminam! Teillä on kyllä kiva perinne juhlistaa juhlapyhiä yhdessä työpaikalla :)
  Itsekin urakoin töitä juhannusaaton, vähän vapaaehtoisesti tosin, kun nämä juhlapyhät muuten aina vetää mielen matalaksi ja halusin jotain muuta ajateltavaa :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakkohan meidän työmyyrienkin on juhlia jotenkin. Onneksi viime yö oli rauhallinen ja saatiin yhtäaikaa istahtaa juhannusillan herkkupöytään. :)

   Poista
 5. Voi kuinka näyttääkään hyvältä! Voin kuvitella, että on tosi hyvää!!!

  Ihanaa juhannusta <3

  VastaaPoista
 6. Ai että mikä mieletön herkku. Mies rantautuu huomenna Norjasta perhokalastusreissulta ja toivottavasti tuo lohta mukanaan. ;)

  Mukavaa iltaa. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuollainen kalamies on kyllä onni, aina tuoretta kalaa saatavilla! :)

   Poista
 7. Oih! Rrrakastan suolaisia piirakoita, etenkin tällaisia voitaikinaan käärittyjä! Näyttää niin herkulliselta että täytyy ehdottomasti joskus kokeilla. Mullakin on meinaan pakkasessa joulusta jäänyt voitaikina jolle useasti olen jo ihmetellyt käyttöä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tässäpä sille voitaikinalle hyvä käyttötarkoitus... ja hyvää tulee!

   Poista
 8. Meillä syötiin tätä piirakkaa usein lapsuudessa, mutten tiennyt, että se on venäläistä alkuperää! Tää on kyllä niin hyvää :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En minäkään tiennyt sen olevan venäläistä... Kyllä ne naapurissa jotain osaa! ;)

   Poista