keskiviikko 15. huhtikuuta 2015

My IBA-look


Taas alkaa olla se aika vuodesta, kun aletaan miettiä "mitä ihmettä laittaisin päälleni?" Kyllä, Indiedays Blog Awards-tapahtuma lähestyy, siksi asia on jälleen ajankohtainen. Näitä kemuja en jätä väliin kuin korkeintaan kuolemansairaana, sillä minusta on ihan mielettömän kiva nähdä blogisiskoja pari kertaa vuodessa! Neljättä kertaa olen siis jo osallistumassa ja innolla odotan niin päivä- kuin iltatapahtumaa ja huippunaisten tapaamista. Asukoodinahan on joka vuosi, niin syksyllä kuin keväällä sama: "Inspiration". Kovin inspiroivaa en ole päälleni koskaan laittanut, jätetään se nuorten muotibloggaajien toteutettavaksi. Kaivelin tähän postaukseen kuvat aiemmista juhlalookeistani.


SYKSY 2013

Syksyllä 2013 osallistuin juhliin ensimmäistä kertaa. Valitsin asukseni mustan pitsimekon ja bling-bling korut. Hiukseni olivat tuolloin vielä aika pitkät ja lisäksi käytössä oli kotona kiinnitettävät klipsipidennykset. Niistä sai käärittyä muhkean ja huolettoman nutturan niskaan. 

Päivätapahtumassa avecinani oli Petra, joka kirjoitti blogia Kotoisasti kaksiossa (ei taida kirjoitta enää...). Petran kanssa poseerasimme kameralle myös iltajuhlassa, melkein samanlaisissa mekoissa! Iltajuhlan avecina minulla oli ystäväni M, johon tutustuin jo vuosia sitten kun aloitimme ammattiopinnot yhtäaikaa ja olimme kämppiksiä. Näissä ensimmäisissä juhlissa olo oli kuin Liisalla Ihmemaassa, kun en vielä oikein tuntenut ketään. Mutta nopeasti tutustuin mm. Jonnaan, joka kirjoittaa blogia Lady mustavalkoinen.


KEVÄT 2014

Keväällä 2014 olo juhlien suhteen oli jo varmempi, sillä olin jo tutustunut muutamaan bloggaajaan ja tiesin mitä tuleman pitää. Varmuus taisi näkyä myös asussa, koska puheuduin ensimmäistä kertaa (teko)nahkahameeseen! Kevään lookissa oli vähän rokahtava rohkeutta koruja myöten. Tukkakin oli lyhentynyt puolessa vuodessa radikaalisti ja pidennykset heitetty nurkkaan. Mielestäni varsin onnistunut asuvalinta!

Avecina iltajuhlassa minulla oli rakas kälyni L, joka on muuten tulossa ensi viikollakin juhlimaan kanssani. Viime kevän juhlissa tutustuin tosi moneen suosikkibloggaajani ja silloin alkoi tuntua, että olemme yhtä pientä sisustusbloggaajaperhettä. Näiden tapaamisten merkitys nousi potenssiin tuhat!

SYKSY 2014

Tuoreimmat Blog Awardsit järjestettiin viime syksynä. Loppusyksy on "esi-pikkujoulujen" aikaa, joten pikkumusta oli varma valinta asuksi. Tämä mekko oli edullinen löytö alerekistä ja istui päälle kuin hanska. Musta joustava mekko, jossa oli pieniä tekonahkasomisteita mm. kyljissä. Korut jatkoivat samaa tuttua linjaa (kaulassa sama koru kuin edellisissä juhlissa). Ja katsokaa tuota tukkaa, TAAS se on lyhentynyt! Viime syksynä tempaisin tukan lyhyemmäksi ikinä ja olen ollut supertyytyväinen tähän lookiin. 

Juhlissa minulla oli mukana hyvä ystäväni K, jonka rinnalla näytän ihan jättiläiseltä! Meillä oli huisin hauska ilta juhlien, herkuista nauttien ja erityisesti blogisiskojen kanssa jutustellen. Heti juhlien jälkeen alkaa jo odottaa seuraavia juhlia, että päsee jatkamaan ihanien naisten kanssa siitä mihin edellisissä juhlissa jäätiin.KEVÄT 2015

No mutta, mitäs tänä keväänä laitetaan päälle? Tyylillisesti jatkan varmasti samaa omaa linjaa eli hieman rokahtavaa ja rouheaa on luvassa. Kokomustassa tuskin juhlin, sillä kevään asu saisi olla raikkaampi. Asua olen jo vähän suunnitellut, mutta lopullista ratkaisua en ole vielä tehnyt. Saa nähdä vilautanko sitä vielä täällä blogin puolella ennen ensi viikon lauantaita...

Kenet teistä tapaan tämän kevään päivätapahtumassa/iltajuhlassa? Lähtekäähän ihanaiset suurella joukolla juhlimaan, mulla on jo niin ikävä teitä!


*AnuElina


Ps. Kerrohan mikä näistä lookeista on sinun suosikkisi!

P.p.s. Lupa kuvien julkaisuun on saatu aveceilta aikoinaan kunkin juhlan yhteydessä (kuvat julkaistu jo aiemminkin täällä blogissa). Kiitos kavereille!


16 kommenttia:

 1. Oi, tämä oli kiva postaus! Kaunis Anu! <3 Minä tulen päivätapahtumaan! :) Iltabailuihin en ehdi, mutta ensi kerralla sitten taas!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kristiina! Kiva nähdä sinua päivätapahtumassa!

   Poista
 2. Tosi hauska postaus ja ihanat kuvat :))! Kaikki ovat tosi kivoja asuja ja olet kyllä niin kaunis :)).

  Mä en valitettavasti pääse päivä tapahtumaan ja ai että mua harmittaa. Juuri samaan aikaan meidän joukkueen finaalit! First things first tietty, mutta silti harmittaa tosi paljon! Bileissä tulen ainakin käymään :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos S! Harmi että päivätapahtuma jää sulta väliin, toivottavasti kuitenkin törmätään illalla juhlahumussa!

   Poista
 3. Voi ihania, sulla on kyllä silmää kauniiden asujen päälle ja kun olet vielä noin kaunis niin kaikkihan nämä ovat upeita! Ehkä tuo nahkahame ja valkoinen paita vievät voiton :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eija! Olisin voinut ottaa nahkahameen uusiokäyttöön tänä keväänä, mutta valitettavasti olen tuhdimmassa kunnossa eikä vetskari mene kiinni. :( Viikossa ei ehdi oikein kutistua niin paljoa...

   Poista
 4. Minä olin viime vuonna Avecina ensimmäistä kertaa ja samalla tiellä jatketaan ;) Kiva oli sinuunkin tutustua ja odotan kyllä kovasti lauantaita. Mulla vaan tapana jättää viimetinkaan nuo hankinnat ja kovasti olen nyt yrittänyt olla jo ajoissa ;) Saa nähä juoksenko vielä launtainakin kaupassa asua etsimässä! Minun suosikko kaikista kauniista asuistasi on nahkahame ja valkoinen paita, perfect!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kiva tutustua viime vuonna, tosi kiva kun pääset taas tulemaan. :D Älä nyt ihan lauantaihin jätä, saattaa iskeä paha paniikki!

   Poista
 5. Wow, mikä leidi kuvissa näkyykään :) Upeat asut sulla on ollu päällä joka kerta eli innolla odotellaan seuraavaa asupostausta :) Mukavia juhlia! Pääsisipä joskus itsekin vastaaviin kemuihin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos i&i!! Tyylilleni uskollisena jatkan, mitään värikkäitä kukkamekkoja ei siis tulla näkemään. ;)

   Poista
 6. Niin upat nuo lyhyet hiukset! Ja hei kiva nähdä viikonpäästä! Ihania asuja kaikki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heini! Tosi kiva nähdä suakin pitkästä aikaa!

   Poista
 7. Ihanat asut.
  Ihanaa - ensi viikolla nähdään <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna! Nähdään viikon kuluttua!

   Poista