sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Uusi kamera, iso ilo!
Tässä se on, uusi kaunis pieni kamerani! 

Uusi kamera on ollut hankintalistalla vuoden verran. Viime tammikuussa Australiassa reissatessani sain tarpeekseni isosta Canonin möhkäleestäni. Kun sitä kantoi kaulassa/laukussa kolme viikkoa niin tiesi todellakin kantaneensa, niska-hartiaseutu oli aivan jumissa. Silloin aloin haaveilemaan minijärkkäristä. Järjestelmäkameran toimintoihin tottuneena en voinut muuta ajatellakaan enää. Kyselinkin suosituksia teiltä täällä blogissa, kiitos vinkeistä. Olin kuullut tosi paljon kehuja Olympuksen kameroista, joten valinta oli loppujen lopuksi tosi helppo.

Eräänä päivänä joulun alla marssin läheisen elektroniikkaliikkeeseen vain katselemaan vähän, mutta kameran kanssahan minä sieltä sitten kotiuduin. Olympus Pen Lite E-PL-7 oli valintani ja olen tykännyt kamerasta paljon. Ihanan pieni ja kevyt. Ja onhan se tosi kauniskin! Toiseen objektiiviin en heti raskinut satsata, joten koitan nyt alkuun pärjätä kameran mukana tulleella 14-42mm-objektiivilla. Tällä ei sitten kuvailla puun latvassa keikkuvaa oravaa ellei kuvaaja itse päätä kiivetä oravan luo. ;)

Uusi kamera pääsee ensi viikolla ensimmäiselle matkalleen Thaimaahan. Toivottavasti se ikuistaa kauniit maisemat, upeat nähtävyydet, turkoosin meren ja kulttuurin ihmeet täydellisesti! Mukana se kulkee ainakin tosi näppärästi joko kaulassa/olalla roikkuen tai uudessa pienessä laukussaan suojassa kolhuilta ja lialta. 

Rentoa sunnuntaita sulle!

*AnuElina


18 kommenttia:

 1. Onnea uudesta hankinnasta! :) Mitä olen kuullut käyttökokemuksia, niin on varmasti kätevä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvältä peruskameralta tuo vaikuttaa. Pari viikkoa olen ehtinyt jo kuvailemaan.

   Poista
 2. Kaunis ja näppärä hankinta, tuosta on varmasti iloa reissussa! <3
  Mukavaa sunnuntaita! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on taatusti mukavampi matkakumppani kuin Canonin möhkäle!

   Poista
 3. Onnea uudesta kamerasta <3 näyttää kyllä hyvältä :) teille tulee varmasti upea reissu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän me kameran kanssa pärjätä reissussa. :)

   Poista
 4. Näppärältä näyttää, kiva kuulla sun käyttökokemukset ja nähdä kameran tuotokset heti tuoreeltaan reissun jälkeen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kameran tuotoksiahan on ollut nähtävillä blogissa ja Instassa jo parin viikon verran ja lisää tulee koko ajan. :)
   Pienen kokonsa vuoksi kameraa on tosi näppärä käsitllä ja kääntyvä näyttö lisää mukavuutta vielä entisestään, kun kuvailee oudoista kuvakulmista. :)

   Poista
 5. Oih, onnea uudesta kamerasta! Toikin on siis järkkäri? Aivan ihanan pieni ja kauniin värinen ;))! Toivottavasti se täyttää kaikki odotuksesi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, järkkärihän se! Kyllä ne osaakin tehdä pieniä! :)

   Poista
 6. Onnea sinulle ihanasta uudesta kamerasta... niin on nättikin, että :)

  VastaaPoista
 7. Onnea uuden kameran haltijalle! Kauniiden kuvien tulva on siis jatkossakin taattu :)
  Itsellänikin on aikeissa hankkia kevättalven aikana elämäni ensimmäinen(!) järkkäri, joten silläkin on ollut mielenkiintoista seurata tätä sinun "kameranhankkimisprojektiasi". Aloittelijana kunnollisen kameran ostaminen on vaikeeta: miten valita kamera jolla kokemattoman on hyvä harjoitella, mutta joka on pätevä vehje myös vähän kokeneemmalle? (koska siihenhän sitä tietysti pyritään ;))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos, kuvia tulee paljon jatkossakin!
   Itse "pelkäsin" järkkäriä aiemmin, mutta aika nopeasti ne tärkeimmät säädöt oppii. Rohkeasti vaan kamerakaupoille, myyjät osaa yleensä neuvoa ja suositella sinun tarpeisiin sopivaa kameraa.

   Poista
 8. oih, mikä kaunotar. tahtoo tuon myös! sain joululahjaksi kyläkin kameran, mutten toivomaani. postauta tulossa tuota vekottimesta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tuota kameraa kehtaa kaulassa kannella! Toivottavasti sait hyvän kameran vaikkei se ollutkaan juuri se mitä toivoit. :)

   Poista