torstai 1. tammikuuta 2015

Tervetuloa uusi vuosi 2015!


Vuosi 2015 on täällä! Ihanaa aloittaa taas puhtaalta pöydältä, vuoden ensimmäisestä päivästä. Vielä on 364 arvoituksellista päivää edessä. Pääasiassa varmasti sitä ihan tavallista ja arkista elämää, mutta tiedän, että mukaan mahtuu tänäkin vuonna paljon ihania asioita, yllätyksiä, matkoja, elämyksiä, kokemuksia. Paljon iloa ja luultavasti myös kyyneleitä, niinkuin monipuoliseen elämään pitääkin kuulua. Toivon kuitenkin, että tämä vuosi tuo mukanaan pääasiassa iloisia asioita! 

Tuntuu mukavalta aloittaa myös uuden kalenterin ensimmäiseltä sivulta. Koko vuosi vapaana suunnitelmille ja unelmille. Varsinaisen "käyttökalenterin" olen ottanut käyttöön jo joulukuun alusta, koska sivut alkoivat siitä. Olen ahkera kalenterin käyttäjä ja teen merkintöjä lähes päivittäin, vähintäänkin tulee merkattua työvuorot ja päivän urheilusuoritukset. Tykkään myös suunnitella tulevaa kalenterin sivuille.

Kassissa kulkevan kalenterin lisäksi minulla on seinäkalenteri, joka on osa "moodboardiani" (mikä se on suomeksi?). Moodboard on "rakennettu" eteisessä olevan sähkökaapin oveen. Muutettuani tähän kotiin kauhistelin isoa ovea, joka varastaa eteisen ainoan seinäpinnan. Pian keksin sille hyvän käyttötarkoituksen. Metallinen ovi on aivan loistava paikka moodboardille! Vuoden 2015 moodboard on viritelty ensimmäiseen asuunsa. Kollaasi tulee muuttumaan fiiliksen mukaan pitkin vuotta. Pohjaksi laitoin viime vuotisen Granitin kalenterijulisteen, joka jäi ylimääräiseksi. Numerotausta näyttää ainakin nyt aika hauskalta. Tämän vuoden kalenterina toimii Granitin musta simppeli kalenteri, johon voi itse kiinnittää haluamansa kuvan. Lisäksi heitin kollaasiin muutamia viisaita ajatuksia korttien muodossa. Kortit saa oveen näppärästi kiinni magneeteilla. Keikkuupa siellä yksi kynätelinekin ja siinä muistoksi Indiedaysin tapahtumasta jäänyt nimikyltti. 


Alla pari kuvaa siitä miltä sähkökaapin ovi näytti vuonna 2014. Samat kortit pääsivät kuvittamaan vuoden 2015 moodboardia näin alkuun, uusia kiinnittelen sitä mukaa kun niitä tulee vastaan ja fiilis muuttuu.


Ihan mahtavaa vuoden ensimmäistä päivää sinulle (ja niitä 364 seuraavaa!)! Toivottavasti viihdyt lukijana tänäkin vuonna! Voin luvata, että menoa ja meininkiä riittää taas. Tammikuussa blogini vie sinut lämpimiin tunnelmiin, kannattaa pysyä kuulolla!

*AnuElina


21 kommenttia:

 1. Witsi miten upea :) tosi hyvän näköisen olet tehnyt :) tykkään kovasti :)
  Meillä eteisessä sama ongelma. Kalenteri myös siinä kiikkuu ja yleensä muutama postissa tullut kortti mm. :) saa piiloon kaapin oven :) vie hurjasti tilaa!

  ihanaa ekaa päivää myös sinne <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Tuo oli kyllä yksi parhaista oivalluksistani tässä kodissa!

   Poista
 2. Aijettä on just meikäläisen settii.. mustavalkoista, viisaita ajatelmia jne. Hyvin keksit hyödyntää tuon oven!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joskus harvoin minultakin tulee tämmöisiä toteutuskelpoisia ideoita.. ;)

   Poista
 3. Wautsi! Aivan upea moodboard ja todellakin inspiroiva <3 Mä olen myös kalenteri-maniac ja täytän sitä päivittäin :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! Mä en pystyisi elämään ilman "paperikalenteria". Moni tuntuu nykyisin pärjäävän pelkällä kännykkäkalenterilla...

   Poista
 4. Siis wau ! Niin upeasti olet peittänyt sähkökaapin, täytyy ottaa ideasta koppi :)

  VastaaPoista
 5. HIENO... ja näppärästi peittää allen sähkökaappi-rumiluksen. Aivan loistava idea! Ihanaa ja onnellista uutta vuotta sinulle, AnuElina:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Frida! Tämä oli kyllä hyvä keksintö, sähkökaappi naamioituu täydellisesti!

   Poista
 6. Onpa upea ja tyylikäs taulu!! Värimaailma ja sommitelma on ihan huippu! Tykkään erityisesti noista magneeteista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marianne! Minäkin hurahdin noihin magneetteihin, niillä saa niin näppärästi kiinnitettyä jopa tuon painavan kalenterin ja hyvin pysyy paikallaan. :)

   Poista
 7. Tää on tosi inspiroiva ja huippu! Tykkään tosi paljon, olet hienosti sommitellut ja valinnut osaset. <3 Ihanaa uuden vuoden alkua! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni! Tykkään kyllä kovasti, se piristää kummasta muuten vähän ankean eteisen ilmettä. Joo, eteinen on edelleen sisustamatta, siksi se ei ole blogissa näkynytkään. :)

   Poista
 8. Lääh, minä olen ihan höpönä moodboardeihin, varsinkin näin upeisiin! :)

  VastaaPoista
 9. Hyvää ja onnekasta uutta vuotta sinullekin :)

  VastaaPoista
 10. Voi miten kiva! Tykkään tosi paljon kaikista tälläsistä moodboardeista - hitsit, kun ei saa itse aikaiseski, saati löydä paikkaa sille..No, odotellaan tuota uutta talonlaajennusta ja sinne sitten :)

  VastaaPoista