tiistai 16. joulukuuta 2014

#16 Lakritsiteetä ja pipareita












Kyllähän te tiedätte, olen teeaddikti. Kahvia en juo, mutta teetä kuluu päivittäin sitäkin enemmän. Löysin lähimarketin laajasta teevalikoimasta mielenkiintoisen uuden (siis minulle uusi) teen, lakritsiteen. Pussillinen ihanalta tuoksuvaa irtoteetä lähti heti kokeiluun ja olen myyty. Maku on mieto, mutta se tuoksu! Aaahhh! Tätä herkkuteetä lipittelen ja mutustelen omin pikku kätösin askarreltuja pipareita sohvan nurkassa ja pellavissani. Päivän pieniä herkkuhetkiä, näistä en tingi. Oletko sinä maistanut lakritsiteetä? Mikä on oma teesuosikkisi?

***

Tämä yökkö raahautui juuri töistä kotiin, 23h samoilla silmillä vedetty, hiukan jo luomet painaa. Nyt nukkumaan! Mukavaa tiistaita sinulle!


*AnuElina


12 kommenttia:

  1. Kuulostaa oikein maistamisen arvoiselta :) täällä toinen jolla teetä kuluu :) itse olen ihastunut indiskan jouluteehen :) siinäkin se tuoksu jo... <3

    Ompa ihanat kuvat tee hetkestä :)

    Kauniita unia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tuo tee yllätti kyllä positiivisesti. :)

      Poista
  2. Ihana TeaTime :). Mä en ole ikinä osannut käyttää muita kuin teepusseja :).

    Kauniita kuvia olet ottanut <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Irtotee on paljon parempaa, maistuvampaa! Mulla on teepussien käyttö vähentynyt viime kuukausuna reilusti.

      Poista
  3. Ihania kuvia! <3 Sulle taisi kotiutua samat pellavalakanat kuin tännekin hetki sitten. ;) Ihanat ovat! Teestä en itse välitä ollenkaan, joskin tuoksua aina ihastelen. Kaunis teehetki sinulla. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenni! Nuo kuvassa olevat harmaat lakanat ostin jo viime keväänä. Ne on ollu niin ihanat, että oli pakko ostaa myös valkoisena viime viikolla. :)

      Poista
  4. En ole maistanut lakuteetä, juon yleensä teetä vain flunssassa ollessani, mutta myös joskus tosi harvoin. Tämä lakutee kuulostaa oikein hyvälle, täytyypä tsekata marketin hyllyt kun seuraavan kerran kaupassa poikkean. Mukavia teehetkiä sinulle ja ihanaa joulun osotusta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sanna! Uusia makuja on kiva kokeilla. :)

      Poista
  5. Ihana asettelu kuvassa! <3 Minä en ole teetä oppinut juomaan, yrityksistä huolimatta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Kristiina! Eipä kaikkien tarvitsekaan kaikesta tykätä. En minäkään juo kahvia joten balanssissa ollaan. ;)

      Poista
  6. Ostin lakritsiteetä Forsmanin teemyymälästä juurikin sen huumaavan tuoksun takia. Täytyy myöntää, että petyin kun maku ei ollutkaan yhtä täyteläinen. Mutta eiköhän se juotua tule :)

    VastaaPoista