perjantai 27. syyskuuta 2013

Se on pienestä kii


Tiedätkö sen fiiliksen, kun myöhästyt bussista muutamalla sekunnilla ja mietit, että jos et olisikaan käynyt siellä S-marketin karkkihyllyllä niin olisit ehtinyt bussiin? Tai se tunne, kun joku vie nenäsi edestä viimeisen S-koon haluamastasi vaatteesta? Tai kun päätätkin poiketa kenkäkauppaan kotiinmenomatkalla, vaikka väsyttä kamalasti ja nälkä kurnii vatsassa ja teetkin ihan sattumalta vuoden parhaan kenkälöydön? Välillä se on niin pienestä kii!

No, minulle tapahtui tuo viimeinen. Osa teistä varmaan muistaakin, että kankäostoksilla käyminen on minulle tuskallista, yksi suurimpia pukeutumisstressin aiheuttajia. Miksikö? No, siksi että meikäläisen lapio on kokoa 42 eikä aina riitä sekään. Kenkäostoksille lähteminen vaatii erityisen mielentilan ja tsempin päälle, että jaksaa törmätä pettymyksiin kerta toisensa jälkeen, kun mikään ei mahdu jalkaan tai juuri se 42 on jo myyty. Nyt kävi sitten niin, että pyörin rättiväsyneenä Aleksi13:lla takkeja katselemassa. Poistuin takkiosastolta tyhjin käsin, mutta jostain syystä jalat kuljettivat minut kenkäosaston läpi. Aikomus ei ollut jäädä tukailemaan kenkiä. Mutta kuinkas kävikään, silmäni iskeytyivät yhteen kenkäpariin. Koko 41, BLÄÄH! Ei mahdu! Päätinpä kuitenkin kokeilla. MAHTUU! Löysin juuri sellaiset kengät kuin halusin. Siis 41 ja mahtuu minun jalkaan! Hintalapulle yskähdin pari kertaa, mutta ei siinä yskiminen auta. Kun sopivat löytyy niin kassalle mars! Ja nyt olen onnellinen syyskenkien omistaja. Rouheat, mustat, nahkaiset, bootsityyliset popot. Kyllä nyt kelpaa löntystellä syyssäässä ja potkia lehtikasoja. :)













Nyt tämä tyttö lähtee salille! Ystäväni tulee tekemään minulle uutukaisen saliohjelman. Kyllä sitten kelpaa treenailla! Kurkkaapa toiseen blogiini Juokse tyttö juokse jos haluat seurailla treenejäni ja sitkeiden kilojen kanssa jojoilua.

Oikein mukavaa ja kiireetöntä viikonloppua joka iikalle!
Ja vielä kimppakiitokset kaikille niille, jotka vastasivat pari postausta aiemmin olleeseen blogimielipidekyselyyn. :)


*AnuElina

Ps. Nämä kengät olivat syksyn ostoslistalla, kyseessä ei siis ollut heräteostos, vaikka näin ex-tempore löytyivätkin.


26 kommenttia:

  1. Ihanat!! <3 Mä oon metsästänyt unelmieni bikereita vaikka kuinka kauan, ei oo helppoo pienijalkaisellakaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ymmärrän, ystävälläni on sama ongelma pienen jalkansa kanssa. Onneksi kuitenkin välillä tekee hyviä löyöjä. :)

      Poista
  2. Tutulta kuulostaa :)

    Kivan näköiset syyskengät. Mä tein itse kans löydön itseasiassa Elloksen valikoimista. Pehmeetä beigeä nahkaa paljon tuon näköiset saappaat matalla korolla. Syksy on ihana tekosyy uusien vaatteiden hankinnalle :D

    Mukavaa viikonloppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jansku! Onneksi minun syyshankintalista ei ole kovin pitkä, sillä rahaa pitää saada säästöön talvilomaa varten. Varsinkin heräteostoksia pitää nyt välttää!

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Kiitos Minna! Käynpäs kurkkaamassa blogiasi. :)

      Poista
  4. Kivat kengät. Mun pitäis vielä ettiä syksy kengät, mutta ei niitä siinä 38 koossakaan hirveästi aina löydy.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Miten on mahdollista että sinun kokoa ei löydy? Noita yleisimpiä kokojahan tulee kauppoihin aina eniten, äärikokoja usein vain yksi pari. Vai onko syynä sitten se, että ne yleisimmät koot myydään nopeasti? Pitää olla ajoissa liikkeellä! :)

      Poista
    2. Epäilen nimenomaan tuota, että pitää olla nopea, jotta ei ehdi loppua kesken :) Tuntuu että kaikilla on sama kengän koko ku aina on viereisiä kokoja mutta ei tuota vissiin kaikkein yleisintä kokoa.

      Poista
  5. Juma kuinka hyvännäköiset kengät! Ihanat. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Aika fiiliksissä täällä ollaan, askel melkein leijuu!

      Poista
  6. Makeet popot. Ja mikä löytö, joskus käy tuuri.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nimenomaan, tähän tarvittiin jo roppakaupalla tuuria! Kenkiä oli jäljellä vain kaksi paria, molemmat kokoa 41. :)

      Poista
  7. Supermageet noi vetoketjut!!! Onnittelut hyvästä (harkitusta) löydöstä ja iloista viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, ihastuin juurikin noihin vetoketjuihin ja solkien määrään. Kengissä pitää olla joku "juttu".

      Poista
  8. Täällä saman jalankoon omaava, joten todella tiedän tuskailusi!
    Mulla jalka näiden kahden viimeisen lapsen odotukksen ansiosta kasvanut 40, tuonne 42. Ihan tuskissani saan yrittää etsiä ja aina päättyy 41 tai sitten on jo myyty. :(
    Tuolla meidän reissussa oli jo välillä itku lähellä, kun kaveri shoppas mitä upeimipia kenkiä ja edullisesti outleteista ja koot loppu 40:een tai viimeistään 41:n.

    Upea löytö! Varmasti leijut noilla läpi syksyn :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi on kohtalotovereita! Vagabond on yksi luottomerkkini, neljäkakkosia löytyy useista malleista. Nyt vaan mallit (joista koko löytyy) eivät olleet ollenkaan mun makuun. Ja kun etsin juuri tuollaisia bikerbootseja niin mikä tahansa ei olisi käynyt. Onnellinen olen löydöstäni.

      Poista
  9. Siis ihana buutsit. Voin vain kuvitella miten napakasti sopivat kirpeään syksyiseen keliin! Täällä niin kaipailen buutsikelejä(kin)... energiaa viikonloppuun!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Eikös siellä voisi "talvella" käyttää buutseja?

      Poista
  10. No vau mikä kenkälöytö! Upeat! <3 Kyllän noilla kelpaa tosiaan potkiskella lehtikasoja. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä! Kävin eilen testamassa...lehtikasojen potkimista siis! :)

      Poista