torstai 30. toukokuuta 2013

Varoitus: Kukkia. Paljon kukkia!

Tämä tyttö hullaantuu taas. Kesä on täällä! Ja KUKAT on täällä! Jos jollekin on jäänyt vielä epäselväksi niin kertauksen vuoksi: RAKASTAN kukkia. Leikkokukkia ja luonnonkukkia. Kaikkia kukkia. Nyt on taas aika nauttia ihanista ja ilmaisista luonnonkukista. Tänään kävin rauhallisella kävelyllä ilta-auringon paisteessa ja ihailin luonnon kauneutta: kirkkaansininen taivas, vaaleanvihreää joka puolella, ja paljon VALKOISIA kukkia. Valkoiset kukat sinistä taivasta vasten on ihan nappiyhdistelmä. Vai mitä sanotte?

Toin kukkia myös kotiani kaunistamaan, niistä saatte ihan oman postauksen viikonlopun aikana.
Ja varoitukseksi: Kesän mittaan kukka-aiheisia postauksia tulee takuulla olemaan PALJON. Toivottavasti en kyllästytä teitä kuoliaaksi. :)

Lämpöistä kesäiltaa sinulle!


10 kommenttia:

 1. Ei kyllästytä yhtään, ihania kuvia! <3 Ihania kukkia! <3 Jaan sun kanssa saman rakkauden kukkiin ja erityisesti valkoisiin. :)

  VastaaPoista
 2. Ei täälläkään kyllästytä, anna mennä vaan :)

  VastaaPoista
 3. Kukat ovat IHANIA!! Rakastan niitä itsekin...muuten tuo olohuoneenne pieni


  Hei, kukkakuvasi ovat niin kauniita...rakastan kukkia itsekin...tuo olohuonepäivityksesi muuten oli kiva; pieni muutos olikin suuri...mustavalkoisuus viehättää... :-))
  XX


  VastaaPoista
 4. Hei, en tiedä mitä tapahtui... edellinen kommenttini jakautui kahtia?? Kukkakuvasi olivat siis ihania ja edellinen olohuonepäivityksesi upea!
  XX

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pienestä tulikin jotain suurempaa, ei huono homma ollenkaan. :)
   Todella hassusti viesti jakautui... mutta ei anneta sen häiritä. :)

   Poista
 5. No, et varmasti kyllästytä...upeita kuvia on nämäkin...)

  VastaaPoista
 6. Ei kyllästytä, sanoo toinen kukkahullu. Mulla on semmoinen runsaudenpula täällä maalla, etten tiedä, mihin nää kaikki luonnonkukkakimppuni remontin keskellä oikein tälläisin... ;D On kieloo, on lemmikkii, on koiranputkee, on syreenii... on kaikkee :) Kohta tienvierukset ovat lupiineja täynnä. Niistäkin saa niin kivoja kimppuja. Huh huh... Ja se mun pionikin on selkeesti kasvanut ja kohta ehkä jopa kukkii :)

  VastaaPoista