sunnuntai 11. joulukuuta 2011

Jouluinen viikonloppu

Heiii!

Sunnuntai. Kolmas adventti. Lepopäivä. Löhöpäivä.


Viikonloppu on mennyt taas kerran aivan liian nopeasti. Perjantai-iltana kävimme ystävien kanssa aivan ihanassa joulukonsertissa Uspenskin katedraalissa, Kilven kuoro esiintyi. Tosi upea paikka, loistava akustiikka ja tietenkin se joululauluista kumpuava tunnelma. Sitten vielä lasilliselle vaihtamaan kuulumisia. Kiva ilta!

Eilen vietimme sitten pienellä porukalla pikkujouluja minun kotona. Kutsuin vain muutaman ystävän, isompia kekkereitä en olisi jaksanutkaan. Ihana oli pitkästä aikaa valmistella juhlia kokkailun/leipomisen merkeissä.
Iloista puheen sorinaa, naurunremakkaa. Lämmintä mustikkaglögiä, kylmää kuohuvaa. Jouluista pähkinä-juusto-hedelmäsalattia, pikkunaposteltavaa, suklaajuustokakkua ja puolukkäjäädykettä.
Musiikista vastasi jouluinen Michael Bublé ja Adele. Ilta vierähti nopeasti ja oli niin mukavaa! :)


Tämä päivä meneekin sitten touhuntäyteisestä viikonlopusta toipuessa. Nautin vaan joutenolosta hyvällä omallatunnolla. Lököttelen sohvalla ja tuhoan eilisten kemujen jämiä jääkaapista. Nami!
Seuraavaksi tulossa taas juttua valmiiksi saaduista käsitöistä... malttakaahan odotella! :)

Kivaa sunnuntain jatkoa!

*AnuElina

3 kommenttia:

  1. Ihana viikonloppu ollu sinulla, ja eikö olekin ihana se jouluinen Michael Bublé, mie niin tykkään siitä. Nam, mitä herkkuja.:)

    VastaaPoista
  2. VB, ihana viikonloppu todellakin! Harmi että se on nyt ohi.
    Riitta Sinikka, tervetuloa! Kiva jos viihdyt!

    VastaaPoista