keskiviikko 7. joulukuuta 2011

35

Iltaa!

Tänään tuli taas lisää ikää mittariin... kohti keski-ikä mennään tasaisen varmasti. 40 on nyt muutaman tunnin verran lähempänä kuin 30. *huokaus*

(netistä bongattu)
Kävin lapsuudenystäväni M:n kanssa illallisella ja synttärikakulla. Nyt on masu täynnä ihanaa pastaa ja juustokakkua. Nam ja röyh! Sänky kutsuu. Vielä kun huomisen aamuvuoron jaksan niin sitten on ansaitut kolme päivää vapaata. :)
Öitä!

*AnuElina

2 kommenttia:

  1. Hei! Löysin blogiisi tänä iltana ja olen lueskellut sitä jo monta sivua taaksepäin. Ihana tunnelmallinen blogi ja ihania herkkuja, ihana koti ja mukavia kirjoituksia. Niin ja hyvää syntymäpäivää, joka päivityksen mukaan oli pari päivää sitten. Onnittelut tulevat vähän myöhässä, mutta ovat sitäkin paremmat. :) Mistä muuten voi ostaa tuollaisia ihania metallisia sabluunoita, joita kuvissasi vilahtelee? Näyttävät aivan ihanille. Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Hei vaan ja tervetuloa! Kiva kun löysit tiesi tänne. :) Ja kiitos onnitteluista!

    Sabluunoista: ABC-sabluunan löysin kesällä Porvoosta yhdestä pienestä sisustusliikkeestä... nimeä en muista. 123-sabluunan ostin Espoosta kauppakeskus Sellon Punaisesta rusetista (olikohan tuo sen putiikin nimi...?). Kovin usein en ole noihin törmännyt, eivät vissiin ole ihan joka sisustuskaupan vakiotavaraa. Toivottavasti löydät!

    Käyhän jatkossakin kurkkimassa täällä! Kivaa viikonloppua!

    VastaaPoista