keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

Ihana kotikaupunkini!

Olin viime yön töissä. Vuorokauden valvomisen kuittasin onnettomilla neljän tunnin unilla. Voisi kuvitella, että virtaa ei ole mihinkään, mutta väärässä olette jos niin luulette. Saan auringosta hurjasti lisäenergiaa! Aamupalan jälkeen hyppäsin Nopsani selkään ja lähdin ajelemaan. Ihana kespäivä, ihana auringonpaiste! Ajelin ensin Keskuspuiston kautta Töölönlahdelle ja sieltä jatkoin Hakaniemen torille.


Matkaan lähti litra kotimaisia mansikoita. Ei ehkä ollut paras idea kuljettaa mansikkarasiaa pyöräkorissa Hakaniemestä Tuomiokirkolle mukulakivikatua pitkin. Mansikoista tuli melkein hilloa! Noh, nautin kesän punaisista herkuista kirkon portailla istuskellen ja turistilaumoja ihmetellen.
Sieltä jatkoin matkaa Kruununhaan rantoja pitkin Kauppatorille. Oli muuten upeita purjelaivoja matkan varrella!


Kauppatorilta matkaan lähti nippu tuoreita porkkanoita ja litra herneitä.Herneet hävisivät parempiin suihin Kaivopuistossa. Löysin sieltä uuden TOSI KIVAN näköisen terassikuppilan, MATTOLAITURIN. Täytyypä käydä joku päivä siellä nautiskelemassa kesäsäästä ja maisemista.


Hetken istuskeltuani hyppäsin taas Nopsan kyytiin ja ajelin toista rantaa pitkin kotia kohti. Matkan varrelle jäi Hietsun uimaranta, Meilahden hienot kalliot ja kotoisa Huopalahdenranta.

Voin kyllä sanoa, että asun Suomen ihanimmassa kaupungissa! Löysin ihania kesäkuppiloita ja terasseja, hienoja maisemia, kesätunnelmaa joka aistille! Nyt odotan innolla tulevaa kesälomaa, että pääsen päivittäin nauttimaan kaikesta mitä kotikaupunki tarjoaa. Mahtavaa!!

*AnuElina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti