tiistai 28. helmikuuta 2017

Pakko tunnustaa
Tähän kohtaan voisin käyttää puhelimen emoji-valikosta sitä apinan kuvaa, joka häpeissään peittää kasvonsa käsillään. Nyt on ihan pakko tunnustaa, että lomalla iski totaalinen stoppi bloggailulle (kuten olet varmasti huomannut). Alkumatkasta oli vielä aikaa ja intoa, mutta Thaimaan rantamaisemiin päästyäni blogi oli viimeisenä mielessä. Ymärrätte varmaan. Olen siis anteeksipyynnön velkaa ja toivon, että olet jaksanut odottaa. Siis kiitos ja anteeksi!

Saavuin eilen alkuillasta kotiin upealta seitsemän viikon Aasian matkaltani. Hetki menee taas arkeen totutellessa. Täytyy taas opetella käymään ruokakaupassa, kokkaamaan ruuat itse, pesemään pyykit itse jne. Reissussa oppi liian hyvälle. Poikkeuksen tähän kotiinpaluuseen tekee se, että nyt ei tarvitse palata töihin. Miten ihanaa! Ensimmäistä kertaa kotiinpaluu ei aiheuttanut ahdistusta vaan tuntui jopa aika mukavalta. Ja kerrankin jäi reissusta sellainen olo, että se ei loppunut kesken. Täydellistä!

Annattehan minulle vielä hetken aikaa, että voin koota ajatuksiani, käydä läpi tuhansia valokuvia ja miettiä mitä kertoisin? Luvassa on upeita maisemia, rantoja, auringonlaskuja ja rentoa biitsitunnelmaa, matkavinkkejä unohtamatta. Kyllä tämä reissunaisen blogi herää vielä henkiin, se vaan taisi jäädä vielä vähän lomamoodiin...

Leppoisaa laskiaistiistaita!


*Anu


Ps. Mun on pakko saada tänään laskiaispullaa, vaikka salakuljetinkin reissusta 3 yimääräistä kiloa...vyötärölläni! Auts!


6 kommenttia:

 1. Mukava kuulla sinusta! :-) Täällä ollaan ja odotellaan reissu tunnelmia, ja upeita kuviasi! :-) Ota aikasi, ja kun on moodia niin palaat blogiin! :-)

  Tervetuloa takaisin! <3 Joko se tosiaan reissusi meni, tuntuu että vastahan lähdit...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva olla vaihteeksi kotona. Kiva jos maltat vielä odotella seuraavia reissupostauksia, kyllä niitä taas tulee!

   Poista
 2. Onhan täällä jo ehditty odotella Thaimaan kuulumisia, mutta on täysin ymmärrettävää etteivät tämmöset asiat ole lomalla päällimmäisenä mielessä! :D
  Tervetuloa kotiin ja uudenlaista arkea opettelemaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva jos jaksat vielä odottaa Thaimaa-postausta, tällä viikolla tulee, lupaan sen! En oikein voinut aiemmin edes kirjoittaa, koska piti saada saarihyppely päätökseen. :)

   Poista
 3. Hyvää kotiinpaluuta! Kieltämättä kävi mielessä, kun uutta postausta ei tullut yli kolmeen viikkoon, että onhan matkaajalla kaikki hyvin. Hienoa, että matka tarjosi riittävän pitkän irtioton. Silloin arkeenkin on mukavaa palata. Palaudu rauhassa matkastasi, vaatiihan aikaerokin jo osansa, saati sitten kulttuurista ja ilmastosta toiseen siirtyminen. Hyvää kevään odotusta t. hiljainen lukijasi, joka kommentoi ekaa kertaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kiva että tulit kommentoimaan! Täällä työstetään uutta postausta koko ajan, tuhansien kuvien järjestely ja käsittely vielä vaan hurjasti aikaa. Kiva jos jaksat vielä hetken odottaa! :)

   Poista