keskiviikko 6. tammikuuta 2016

Ainahan se on mielessä...










Tunnet hiekan varpaissa ja tuulen hiuksissa. Haistat meren, kuulet tuulen. Tunnet lämmön iholla, jopa sen kuumottavan poltteen. Kuulet aaltojen pauhun ja maistat suolan huulillasi. Hiukset merituulen tuivertamat, pieni puna poskilla. Loma. Ainahan se on mielessä.

                                                                            ***

Tänään se on erittäin vahvasti mielessä. Pelkän haaveilun sijasta tämä on jälleen täyttä totta. Huomenna lennän pakkasia pakoon, perillä minua odottaa lämpö ja kaunis merimaisema. Edessä kaksi viikkoa täydellistä joutenoloa. Nyt jos koskaan kaipaan lomaa todella kipeästi. Viime vuosi oli aika raskas, joten nyt on hyvä aloittaa muutosten vuosi rennosti lomaillen ja aivoja nollaillen. 

Itä on tullut minulle jo aika tutuksi, joten tällä kertaa suuntaan länteen. Lähden matkaan (taas) yksin, joten valitsin helpoimman ja turvallisimman matkustustavan eli pakettimatkan. Kaiken kukkuraksi päädyin valitsemaan All inclusive-hotellin, mikä kieltämättä herättää vähän ristiriitaisia tuntemuksia. Helppoa mutta tylsää? No, tarkoitushan on päästä rentoutumaan 100%:sti, joten en voi valittaa siitä, että ruokaa ja juomaa on tarjolla koko päivän. Ei tarvitse kaivella kukkaroa joka käänteessä ja miettiä matkabudjettia. Lisäksi hotellilla järjestetään mm. liikunnallista ohjelmaa päivisin ja iltaisin hotellivieraita viihdytetään erilaisilla tanssi- ym. näytöksillä. Tämän lisäksi aikomuksenani on urheilla (lenkkeily, kuntosali, ohjatut jumpat) ja käydä parilla retkellä. Lisäbonuksena mainittakoon, että hotelli on tarkoitettu vain aikuisille (K18)! Luulenpa ettei aika käy pitkäksi ja loma on ohi liiankin nopeasti.

Ennusteet lupailevat oikein hyvää säätä. Mittarin pitäisi huidella jossain +25-32 välillä ja aurinkokin taitaa paistaa päivittäin. Juuri sopivan lämmintä, tuskin liian kuumaa. Jokunen sadekuuro lienee mahdollinen, mutta niinhän aina lämpimissä trooppisissa maissa. Mutta ennenkuin pääsen lämmittelemään pakkasen karaisemaa ihoa ja uittamaan varpaitani lämpimissä meren aalloissa, minun täytyy lentää lähes 11 tuntia. Piiiitkä ja piinallinen matka edessä ennen paratiisia. Jaa, pitäisikö vielä kertoa minne olen menossa? No, Dominikaaniseen tasavaltaan!!

Nyt hoidellaan viimeiset pakkailut ja laskeudutaan lomamoodiin. Mukavia pakkaspäiviä kaikille!


*Anu


Ps. Näillä näkymin luvassa on (suureksi kauhukseni) täysin "someton" loma, nettiyhteys on kuulema huono ja sikahintainen. Saa nähdä miten addikti selviää kaksi viikkoa ilman blogia, Instagramia, Facebookia ja Whatsappia... Somesta on tullut minulle aika tärkeä osa lomaa, kun reissaan yksin; saan jaettua edes jotain fiiliksiä muille ja kerrottua ystäville että olen kunnossa/elossa. Jos jostain löytyy ilmainen wifi-yhteys (thumbs up!) niin Instaan saattaa jotain lomakuvia päätyä. Jos ei, niin palaillaan asiaan reilun kahden viikon kuluttua. :)


24 kommenttia:

  1. Oisko sulla laukussa yhtään tilaa reissupummille? :D Olisin niin lämmöntarpeessa! Ihanaa, kun pääset kauniisiin maisemiin lepuuttelemaan! Nauti ja ihanaa reissua! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenni! Laukku on kyllä aika täynnä, mutta voin tehdä sinne tilaa. ;)

      Poista
  2. Hah, mun isä lähtee huomenna puolisonsa kanssa myös Dominikaaniseen, olette siis varmaankin samalla lennolla :) Mahtavaa lomaa, nauti munkin puolesta!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jossu!
      Tuskinpa Dominikaaniseen lähtee useampaa konetta huomenna, ollaan siis varmasti samalla lennolla. :)

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Kiitos Sanna! Rentouttavaa siitä tulee aivan varmasti!

      Poista
  4. Niin kade! Varmasti huikea reissu, kelpaisi kyllä itsellekin pieni Karibian loma! Ja ihan hirveetä jossei netti toimi, luotin niin siihen, että instaan tupsahtelee ihania lomakuvia... Kaikesta huolimatta ihanaa ja nautinnollista reissua! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, toivottavasti tulee antoisa reissu! Kyllä mua vähän kuristaa jos en pääse someen...

      Poista
  5. Oikein hyvää, rentouttavaa ja nautinnollista lomaa <3 <3 varmasti upeat ja elämysrikkaat 2viikkoa edessä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Seija! Kun odotukset ei ole liian suuret niin lomasta tulee varmasti huippu!

      Poista
  6. Ihan mahtavaa lomaa, voi ihanuutta! Kuulostaa täydelliseltä, ah. Täällä vain haaveillaan merestä ja lämmöstä. Nautihan täysillä, jospa me jotain paloja matkaltakin saataisiin! Turvallista matkaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos!! Kunhan tuosta lentomatkasta selviän niin sitten rentoilen 100%:sti!

      Poista
  7. Oikein ihanaa matkaa sinulle ja nautit niin täysillä! Mä voin sen verran kertoa, että pari viikkoa ilman somea teki NIIIIIIN hyvää ja nautin siitä ehkä vähän liikaakin!

    Yritä laittaa jotain kuulumisia <3. Oikein mukavaa ja turvallista matkaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos S!! Lupaan nauttia ja varmasti tulette kuulemaan reissusta viimeistään kuun lopulla!
      Someloma tekee kyllä varmasti hyvää, vaikka sopeutuminen on varmaan vähän hankalaa...

      Poista
  8. Voi onnen tyttö! Ihanaa lomaa, eikä tuo some-lomakaan ollenkaan pollmmältä kuulosta. Tekis kyllä ehkä ainakin mulle ihan hyvää :). Täällä kanssa lomavarausnäppejä jo kuumottaa, jos hyvin käy, niin loppuviikosta saadaan mekin seuraava loma lämpimään buukattua. Mutta nyt sinä ENJOY&RELAX, Have fun! Ja K18, wohoo!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, takuulla rentoudun ja nautiskelen kaikilla aisteilla!
      Nyt vaan klikkailemaan lomia sinne "ostoskoriin"!

      Poista
  9. Rentouttavaa lomaa!
    Mielenkiinnolla jaan odottamaan lomakuvia ja -kuulumisia...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kuvia tulee varmasti viimeistään parin viikon kuluttua!

      Poista
  10. Lumoavia kuvia! <3 Oi, nautinnolista lomaa, nauti meidänkin puolesta!! <333

    VastaaPoista
  11. Voi sinua onnekasta! Hyvää lomaa - nauti kaikesta :)

    VastaaPoista
  12. Toivottavasti loma on ihana! Ilahduin kovasti, koska matkakohde oli Dominikaaninen tasavalta, missä itsekin olen ollut :). Häämatka suuntautui 13 vuotta sitten juuri tuonne. Meilläkin oli all inclusive ja se oli kyllä kätevä! Mitä nyt muutama lisäkilo oli kotiinlähtiessä mukana.. Instasta huomasin että olet Puerto Platassa missä mekin olimme! Kiva oli lähteä reissuun, kun mittari näytti -36 kotimaassa! Piti vielä tarkistaa hotellin nimi arkistoista ja kysyä sattuuko sekin olemaan sama? Riu Merengue?

    VastaaPoista
  13. Hyvää lomaa. Olen eka kertaa sun blogissa ja liityin lukijaksi. Ois kiva jos tulisit kylään Aurinkokujallekkin, kun kotiudut.

    VastaaPoista