sunnuntai 21. kesäkuuta 2015

My Summer Bucket List 2015


Joka kevät teet suuria suunnitelmia tulevaksi kesäksi. Elokuun lopulla iltojen pimetessä ja viiletessä tajuat, että et ole toteuttanut suunnitelmista oikeastaan mitään. Hitto, taas meni yksi kesä "harakoille"! No ei ehkä kuitenkaan ihan hukkaan, mutta paljon enemmänkin olisi voinut tehdä. Kesä on lyhyt ja siitä on otettava kaikki ilo irti tehokkaasti. Säästä riipumatta.  Minä teen tänä kesänä toisin kuin edellisinä vuosina. Laadin listan, "bucket listin" ja teen kaikkeni, että syyskuun loppuun mennessä olen toteuttanut listalta jokaisen kohdan. Katsotaan miten käy, tässä se tulee:


 Mökkeile Hämeessä
 Sup-lautaile
Tee retki Suomenlinna
 Päivä Pihlajasaaressa
 Nauti musiikistaTammerfesteilla
 Seilaa Tallinnaan
 Matkusta Tukholmaan
Tee pieniä pyöräretkiä lähiympäristössä 
Tee päiväretki Turkuun
 Osallistu Midnight Runiin
 Nauti kesäterasseista ystävien kanssa
 Käy piknikillä
 Syö aamupala Kauppatorilla
 Vietä turistipäivä Helsingissä
 Vietä biitsipäivä Hietsussa
 Käy treffeillä 
 Lue kirjoja
 Testaile erilaisia smoothie-sekoituksia
Käy juoksulenkillä aikaisin aamulla ja myöhään illalla
Vietä saunailta ystävien kanssa
 Leivo mansikkakakku
 Hulluttele Linnanmäellä
 Käy Lammassaaressa
Matkusta etelän lämpöönSuunnitelmiin saattaa tulla lisäyksiä kesän mittaan, mutta näitä lähdetään nyt aluksi tavoittelemaan. Onhan tuossa monta kohtaa toteutettavaksi! Kesän lopulla kerron miten meni ja toki pääsette tässä kesän mittaa seurailemaan puuhiani täällä blogissa. Huomenna toteutan noista yhden, siitä lisää parin päivän kuluttua!

Mitä sinä aiot ehdottomasti tehdä kesällä?

Lämpimiä ja aurinkoisia kesäpäiviä odotellen,

AnuElina


Ps. Kuvat ovat vuosilta 2011-2014.


15 kommenttia:

 1. Hip hei, huippua! :-) Todella hyvä idea! :-) Mahtava! <3

  Olen itsekin usein miettinyt jo keväällä missä kaikkialla käydä, mutta puolet vähintään todellakin unohtuu kun kesä koettaa. Sitten pitkin syksyä tulee mieleen että siellä ja sielläkin olisi ollut kiva käydä! Eli lista todellakin näin toimii, kas kun ei ole tullut mieleen aikaisemmin :-)

  Olet listannut todella kivoja asioita! :-) Toivottavasti mahdollisimman moni toteutuu, ihanan kesäisiä suunnitelmia ja ihania päiviä siis tiedossa :-)

  Iloista alkavaa viikkoa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toivotan että suunnkitelmat toteutuu. Ainakin osa toteutuu ihan varmasti, tänään aloitan! :)

   Poista
 2. Ihana lista! Tuo suppailu tuntuu olevan nyt kovasti esillä, sitä tekis itsekin mieli kokeilla. Vaikuttaa hirmu hauskalta!
  Uskon, että asioiden toteutumisen kannalta tällaisen "aarrekartan" tekeminen auttaa. Meidät laitettiin töissä eräässä koulutuksessa tekemään tällaiset listat, mutta kesän sijasta aika oli puoli vuotta. Saa nähdä toteutuuko meikäläisen puolivuotissuunnitelma ;) Onnea kuitenkin sinulle tavoitteiden toteuttamiseen!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suppailu on kivaa! Kokeilin viime kesänä ja tänä kesänä on pakko mennä uudestaan. Hyvää keskivartaloliikuntaa!

   Poista
 3. Oih, hauska idea ja todella mainioita asioita sun listassa! Täytyypä ihan pohtia omia..ainakin on jo tiedossa perinteinen naisten mökkiretki sekä ystävän kesäjuhlat.
  Kivaa viikkoa, toivottavasti aurinkoista.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rakastan kaikenlaisia listoja, joten miksipä ei tekisi myös tämmöistä kesälistaa. Onneksi tuota ei tarvitse toteuttaa otsa kurtussa vaan hyvällä meiningillä eikä tule hirttotuomiota jos lista ei kokonaan toteutuisi. Mut yritetään...

   Poista
 4. Hyvä lista ja ihanaia kesäkuvia! Ootko sinä kahdessa ekassa (nais)ihmiskuvassa? Meinaan onko sulla noin pitkä tukka jo :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olenhan minä...mutta kuvat on vuosilta 2011-2014 eli ihan lyhyttukkaisena ollaan edelleen. :)

   Poista
  2. Sulle sopii kyllä hyvin kaikenalaiset tukat :)!

   Poista
 5. Vitsit, mitä kuvia ja mahtavia suunnitelmia! :) Meilläkin on ollut tapana tehdä kesälista kesän tekemisistä - tälle vuodelle ei olla sitä vielä värkätty, mutta pitää ehdottomasti ottaa toteutukseen! Listan avulla kesä jotenkin jäsentyy paremmin. :) Me käydään kesäisin kesäteattereissa tosi ahkerasti ja jonkin verran ajellaan Suomea ristiinrastiin. :)

  VastaaPoista
 6. Aivan ihana bucket list ja meilläkin on hieman jo suunniteltu mitä aiomme kesällä tehdä <3 <3

  VastaaPoista
 7. Wau mitkä suunnitelmat! Aurinkoa kesääsi :)

  VastaaPoista
 8. Wautsi, mitä kuvia - ja kesäsuunnitelmia!! Go for it Girl!

  VastaaPoista
 9. Kuulostaa hyvältä! Minäkin olen sellainen lista-ihminen, että voisin kyllä tehdä kesälistankin :). tulisi tosiaan paremmin tehtyä kaikkea mitä aikoo.. Ihania suunnitelmia sinulla, toivottavasti mahdollisimman moni toteutuu!

  VastaaPoista