torstai 31. heinäkuuta 2014

Oodi tulevalle exälle


Kesälomat on pidetty ja työtkin taas aloitettu loman jälkeen. Kaikenlaista menoa ja meininkiä on kesään mahtunut. Yksi asia joka on kulkenut mukana ajatuksissa koko kesän on edessä oleva muutto omaan uuteen kotiin. Konkreettisesti en ole asialle tehnyt vielä paljoakaan, pieniä esivalmisteluja vain. Tuleva muutto alkaa hiljalleen tuntua todellisemmalta. Nyt alan tajuta, että elämä tässä kodissa päättyy. Lähes kahdeksan vuotta olen katsellut näitä seiniä, sisustanut rakkaudella, ihaillut ja välillä myös kironnut (mm. kamalia muovimattoja). Uusi koti on minun käytössäni 17.8. alkaen. Reilut kaksi viikkoa enää. Odotan tuota päivää kuin lapsi jouluaattoa.

Viikon verran olen käynyt ahkera kirppiskauppaa niin torilla myyntitykkinä kuin netin välityksellä (FB:n alueelliset kirppikset on loistavia!). Tavara on lähtenyt todella hyvin kiertoon. Pienempää kodin irtaimistoa olen myynyt hurjasti, niin astioita, tekstiilejä kuin sisustustavaroita.  Päätin uuden kodin myötä pistää uusiksi lähes koko sisustuksen, joten myös huonekalut on paria pikkupöytää ja sänkyä lukuunottamatta varattu/myyty ja odottavat noutajia. Tänään napsinkin sitten viimeiset kuvat tästä kodista tämän näköisenä. Viimeiset sisustusmuistot. Lähipäivänä tuleva ex-kotini tyhjenee radikaalisti. Jatkossa katselen TV:tä patjalla lattialla ja syön ruokani tietokonepöydällä (no niinhän minä olen tehnyt tähänkin asti). Kirjat on kasattu lattialle pinoon, vaatelipaston sisältö lastataan makuuhuoneen nurkkaan. Hieman askeettiset viimeiset viikot edessä, mutta mihinpä minä enää näitä huonekaluja tarvitsen. Ja onpahan sitten enemmän lattia- ja liikkumatilaa kun alan pakkailemaan laatikoita. 

Tämmöisissä tunnelmissa täällä tänään. Innokasta odotusta, suunnittelua ja haaveilua. Milläs fiiliksellä siellä ollaan näin heinäkuun viimeisenä?

Aurinkoista kuun vaihdetta!

*AnuElina


Ps. Kuvissa pääroolin nappasi ansaitusti UPEA Ikeasta kympillä ostettu orkidea, joka innostui vähän kukkimaan. Laskin että valtavan suuria kukkia on 19 kappaletta. Enpä ole moista ennen nähnyt! 


15 kommenttia:

 1. Lämpöä piisaa.. Yöllä toivoisin vähän viileämpää säätä, että saisi paremmin nukuttua.
  Stemppiä muutto puuhiin :)

  t.Sanna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä tuosta lämmöstä. Ihanaa on, mutta yöllä voisi nukkua paremmin...

   Poista
 2. Kiva juttu, että oot saanut tavaran kiertoon! Pakko tunnustaa, että oon vähän kade: tykkään muuttopakkaamisesta hirmuisesti, ja onhan se tavaroiden järkkäilykin uudessa kodissa ihan kivaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä odota myös pakkaamista ja purkamista...ehkä tällä kertaa enemmän sitä purkamista kun saa laittaa kaikki tavarat uuteen paikkaan. :)

   Poista
 3. Ihana koti ja muistot ♡ kohti uutta ♡ kauniita muistoja napsit :-)

  Tsemppiä! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kohti uutta todellakin, odotan innoissani!

   Poista
 4. Kauniita muistelukuvia vanhasta kodista! <3 Hienoa, että olet saanut helpotettua tulevaa muuttourakkaa vähentämällä tavaraa ennakkoon. Mukavaa nähdä uuden kodin muotoutumista pian! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Urakka on helpotuunut niin paljon, että peruin suunnitelmani muuttofirman palkkaamisesta. Ihan "paku ja kaverit"-meiningillä mennään. :)

   Poista
 5. Jaksamista helteessä pakkailuun ja muuttoon! Ihanaa, kun pääset aloittamaan lähes puhtaalta pöydältä ja sisustelemaan uutta kotia. Ihailtavaa, että olet saanut tosiaan paljon tavaraa kiertoon. Itse aina mietin muuttaessa (toivottavasti en jatkossa kovin usein :D) että ennen muuttoa kyllä myyn ja laitan tavarat kiertoon, mutta loppuviimeksi kiire aina on yllättänyt ja nyt on varast täynnä "pitäisi laittaa myyntiin" tavaraa. Pitäisi varmaan hieman tsempata asian suhteen :). Onnea vielä jo etukäteen uuteen kotiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, saisi kyllä vähän sää viiletä ennen muuttoviikkoa tai muuten tulee aika hikiset oltavat. :)
   Aika vapauttava fiilis kun hankkiutuu eroon ylimääräisistä tavaroista. Uuteen kotiin voi sitten viedä vain ne tavarat mitä oikeasti tarvitsee. :)

   Poista
 6. Ohhoh, upea orkidea tosiaan! Sulla on varmaan siellä mahtavat fiilikset :)
  Itse lopettelen juuri lomaa ja ensi maanantaina töihin (yök!!). Monenlaista on ilmassa..myin autoni ja kaivoin esiin fillarin ja liityin kuntosalin jäseneksi -taas sporttitsemppaus henkiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinähän olet myös "pistänyt haisemaan", hyvä Eija! Mun pitää kans aloittaa syyskuusa kunnon reippailut, koska kesä on mennyt sen suhten ihan harakoille.

   Poista
 7. Joskus tulee tunne, et mitä jos laittais kaikki tavarat kiertoon ja aloittais tyhjältä pöydältä. Tsemppiä muutto puuhiin näillä helteillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt musta tuntuu yli 50%:sti tuolta, uusi alku monella tapaa. :)

   Poista
 8. Mahtava kun olet saanut aikaiseksi tehdä myyntityötä. Meillä on ollut samaa ilmiötä täällä meneillään, mut välillä iskee laiskuus. Odotan innolla jo mitä kaikkea olet sisustuksen saralla keksinyt :)

  VastaaPoista