keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Vanha rakkaus

Hiukan nihkeästi tämä bloggailu näyttää käynnistyvän loman jälkeen. Olen ollut aika väsynyt töiden aloittamisen takia, en ole ehtinyt ja jaksanut ajatella koti- ja blogiasioita.
No, täytyy tässä hiljalleen ryhdistäytyä.
Maanantaina kävin katselemassa kevään sisustusuutuuksia Kodin1:ssä ja Ikeassa.
Kotia olisi kiva piristää jollain värillä näin kevään alla, mutta kamalan vaikeaa päättää millä värillä. Raikas vihreä, pirteä keltainen vai vaalea turkoosi? Tällä hetkellä olen kallistumassa tuohon turkoosiin, saa nähdä muuttuuko mieli vielä. Ikeasta kotiutui yllättäen taas musta-valkoista, värit jäivät toistaiseksi kaupan hyllylle.
Kertokaahan mitä väriä suosittelisitte ja millä itse piristätte kevätkotia.

Ikeasta nappasin mukaani pitkästä aikaa vanhan rakkauteni kohteen, orkidean.
Yhteen aikaan kotoani löytyi useita orkideoita, mutta sitten iski kyllästyminen. Nyt niitä ei ole ollut pitkiin aikoihin... ja rakkaus syttyi vihdoin uudelleen. Yritän nyt saada tämän yksilön elämään mahdollisimman pitkään. Ja suurimpana haasteena onkin sitten saada se joskus kukkimaan uudelleen kunhan se nämä kukkaset pudottaa jossain vaiheessa. Ihmisellä pitää olla joku josta huolehtia. :)
Täällä pitäisi nyt ryhdistäytyä muunkin kuin bloggailun suhteen. Yli kolmeen viikkoon en ole harrastanut liikuntaa! Ja tiedätte varmaan miten vaikeaa on käynnistää liikuntaharrastus uudestaan. Nyt tosin rajoittavana tekijänä on ollut tosi kipeä pohje, käveleminenkin sattuu joka askeleella. Ehkä pitää malttaa vielä mielensä ja parannella koipi ensin. Mutta jotain pitäsi pikaisesti tehdä lomakiloille, joita on jäljellä vielä puolet (puolet onneksi lähtenyt jo). Tässä asiassa taitaa kuitenkin parhaien toimia ruokavalion tarkistus...kun vaan raskisi jättää herkut pois!

Tämmösiä ajatuksia täällä tänään yövuorokoomaisena harmaan ja pimenevän keskiviikkopäivän keskeltä.
Käykäähän visiitillä ja kommentoimassa... tiedätte että rakastan kommentteja! :)
Puhtia päivään kaverit!

12 kommenttia:

 1. Siirtymävaiheet vaatii aikasa...Ja miten tuo orkidean kukka voikin olla niin moninainen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, pieni kulttuurishokki iskee aina kotiin ja arkeen palatessa. Kyllä se tästä... Orkidea on kyllä yksi kauneimmista!

   Poista
 2. on se kyllä kaunis kukka !!!
  mie kuule hommasin itelle kahvakuulan, koska olen tavattoman huono lähteen mihinkään ja nyt on sitten reisilihakset aivan tajuttoman kipeet !!!
  kyllä se sullaki siitä käynnistyy taas, dont worry :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ajattelin tilata HobbyHallista levytangon painoineen niin voi sitten kotonakin vähän treenailla. Tosin kun maksan kuntokeskukseen 74e/kk niin sielläkin olisi ihan hyvä käydä ettei mene rahat hukkaan.

   Poista
 3. Kaunis orkidea. <3 Itsekin tykkään niistä kovin, mutta jostain syystä en saa niitä enää kukkimaan, vaikka ennen aika liuta orkideoja kukki puolen vuoden välein. Mistä lie johtuu. Tosi kaunis asetelma muutenkin, ihanalta näyttää! <3

  Ja tsemppiä arkeenpaluuseen! <3
  Niin ja ihanaa ystävänpäivää! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkään en oikein ymmärrä orkideoiden sielua, ihmeellisiä kukkia. ;D
   Hyvää ystävänpäivää sullekin!

   Poista
 4. Lepuuta itseäsi, eiköhän sitten löydy jälleen intoa liikkua, sisustaa ja blogata, kun väsymys väistyy. Miten ennen reissuasi vaivannut luupiikin alku jakselee?
  Ystävänpäivärutistus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, eiköhän sitä puhtia taas löydy. Hiljaa hyvä tulee. Jalkapohjan faskiitti parani nopeasti kortisonipistoksen ansiosta. Onneksi. Nyt sitten koitetaan parannella kipeä pohje, että pääsee liikkumaan. Vanhuus ei tule yksin...

   Poista
 5. Itse ajattelin piristää kotia juuri vaalealla turkoosilla. Suosittelen siis sitä! :) Ja kiva oli katsella lomakuviasi viime postauksessa. Upeita, mielenkiintoisia! Kolme viikkoa on varmasti melko sopiva aika, unohtaa arjen asiat. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kolmessa viikossa kyllä pääsee ihan mukavasti irti arjesta. Mutta nopeasti se arki palaa...olen jo unohtanut että olin lomalla...

   Poista
 6. Hienoa, että reissu meni putkeen! Orkidean kukat on kyllä todella kauniita! Minä vain en saa aikaiseksi hoitaa sitä kukkimattomina aikoina, joten ne jäävät minulla aina yhden hitin ihmeeksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle taitaa kyllä käydä samoin...en jaksa hoitaa sitä rupuista kuivaa vartta. :(

   Poista