sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Varaslähtö kesään kreikkalaisittain

Keväisenkesäiset terveiset Kreetan saarelta Kreikasta!
Nyt on loma lusittu, tekipä hyvää.


Kotiuduttiin viime yönä rentouttavalta kesänaloituslomalta. Tämä ajankohta on loistava lomailuun, saa ikäänkuin varaslähdön kesään. Kotimaan kesä tuntuu siten ehkä himpun verran pidemmältä. :)

Loma oli oikein onnistunut...lukuunottamatta paria kylmää ja pilvistä päivää. Keväthän se sielläkin on, joten sää voi olla arvaamaton. Mutta onneksi saimme nauttia ihanasta auringosta ja lämmöstä suurimman osan lomasta.

Vuokrasimme yhdeksi päiväksi auton, jolla sitten kruisailimme ympäri saarta ( Platanias- Rethymnon- Preveli- Hora Sfakia- Platanias). Vuoristoa, kiharaisia teitä, lumihuippuja, hiekkarantoja, upean sinistä merta, upeita maisemia.
Yhtenä päivänä ( kun sää ei suosinut auringonottoa) kävimme Haniassa katsomassa kaunista Venetsialaista satamaa ja kurkittiin muutaman kaupan ovesta sisään.


Myös kotikylässämme Plataniaksessa oli kauniita maisemia ihailtavaksi.


Ja eihän loma ole mikään loma ilman hyvää kreikkalaista ruokaa ja herkkuja!Ja kun Kreikassa ollaan niin ei tietenkään sovi unohtaa rehevää ja värikästä luontoa (etenkin alkukesällä). Auringon kypsyttämiä appelsiineja ja sitruunoita, upeta ruusuja ja muita kukkasia...Tässäpä teille maistiaisia kesästä ja Kreikasta.
 Toivotaan että meillekin tulee ihanan lämmin ja kaunis kesä!

Nyt onkin edessä paluu arkeen, huomenna töihin.
Arkeenpaluu tarkoittaa siis myös hieman arkisempia postauksia täällä blogissa.
Sisustusjuttuja luvassa taas... ruokapostauksia uohtamatta! :)

Kivaa sunnuntai-iltaa!3 kommenttia:

 1. Onnistuneen kuuloinen loma takana! Ihania kuvia! :)

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia, ei yhtään rupea "lomakenkä" vipattamaan :) Lomailu on vaan niin ihanaa, ja varsinkin kun pääsee näkemään uusia paikkoja. Hyvää Töihin paluu viikkoa!!!

  VastaaPoista
 3. Kiitos Jenni ja Marika! Oli tosi onnistunut loma. Johan tässä oon ollu kolme päivää kotona joten taas voisi lähteä... katsotaan jos elokuussa on vielä rahaa jäljellä, ehkä sitten äkkilähtö jonnekin. :)
  Kivaa viikon jtkoa teillekin!!

  VastaaPoista