perjantai 19. helmikuuta 2016

Kevättä vaikka väkisin
Blogi elelee hiljaisena tätä kovin harmaata talvea/alkukevättä (via liekö syksy?). Arki rullailee nihkeästi samaa vanhaa rataa: Pyhä kolminaisuus koti-työ-kuntosali/lenkkipolut. Kovin on tasaista ja tasapaksua. Voisi kai sanoa myös tuttua ja turvallista. 

Mitä minulle kuluu? 

No, tässä harjoitellaan jo neljättä viikkoa 3-vuorotyöhön paluuta. Vielä en osaa sanoa juuta enkä jaata, miltä tämä tuntuu. Väsymys ei ainakaan vielä ole hävinnyt minnekään (tuskin sitä kannattaa odottaakaan). Mutta ainakin tämä on mukavaa vaihtelua, kun saa olla enemmän "normaalien ihmisten" rytmissä, nukkua enemmän öisin (eikä päivällä) ja tehdä töitä eri tyyppien kanssa. Yritän ottaa tämän positiivisena muutoksena. Ja kovasti odottelen loppukevättä, jolloin työelämään on oikeasti tulossa pientä kevennystä. 

Urheilut maistuvat joulu-tammikuun löysäilyn (ja marraskuun sairastelun) jälkeen TOSI HYVÄLTÄ. Vaihdoin kuntosalia kuun alussa ja nyt pystyn yhdistämään treenit paremmin myös työpäiviin, kun sali on työmatkan varrella. Lihakset ovat jumissa joka helv...n päivä, mutta sehän on vaan hyvä, että treeni tuntuu siellä missä pitää. Tämän vuoden juoksuja olen vasta aloittelemassa. Pientä herättelyä tässä kyllä kaivataan ja kuukauden kuluttua aloitan aktiivisen juoksuohjelman, jonka avulla aion olla puolimaratonkunnossa 11.6.16.

Viime talvi meni aikamoisena erakkona elellessä, joten tänä talvena/keväänä olen päättänyt olla sosiaalisempi. Olen hoitanut perhesuhteitani Hämeen eri kolkissa ja sopinut ystävien kanssa kaikenlaista mukavaa kiipeilystä kokkailuun. Tulipa tässä varattua seuraavat lennotkin, vihdoin! Luvassa keväinen retki huippuseurassa erääseen Euroopan metropoliin. Tapani mukaan säästän yksityiskohdat myöhemmäksi. Ovela kettu kun olen...

Ja mitä muuta? Yritän voittaa lotossa sen ison jätipotin. Yritän karsia kaapeista pois kaiken turhan ja vähälle käytölle jääneen. Kevennän elämää ja oloa myös fyysisesti. Yritän aktivoitua deittirintamalla (voi luoja, miten hiljaista on ollut!). Nautin pidentyneistä päivistä. Odotan aurinkoisia kevätpäiviä ja yritän tehdä kevättä kotipesään vaikka väkisin. Kannan sisälle kukkia, keväisiä narsisseja, tulppaaneja, helmililjoja. Kyllä se sieltä tulee. Kevät.


Iloa sinun viikonloppuun toivottelee, 


*Anu
10 kommenttia:

 1. Mukava kuulla sinusta! Meillä täällä pohjoisempana on vielä ihan täysi talvi, lunta ja pakkasta, joten kevät ei ihan vielä ole mieltä vallannut :) Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tänne etelänkin olisi kaivattu kunnon talvea, mutta näin helmikuun loppupuolella kaipaan jo enemmän kevättä kuin talvea. Sulaisi nyt nuo vähätkin lumet pois ja tilalle saisi tulla aurinkoiset kevätpäivät. :)

   Poista
 2. Olipa mukavasti toteutettu postaus kera keväisten kuvien <3 toivotaan niitä auringon säteitä kun lumikin on mitä on. Loppuisi tämä synkkyys.

  Aurinkoa päiviisi Anu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Aurinkoa kaivataan jo todella kovasti, riittäisi tämä harmaus ja märät kelit!

   Poista
 3. Kiva kuulla sun kuulumisia! Minäkin aloitin salilla kuun alusta ja nyt on lihaksissa tuntunut, mutta kivaahan se vaan on! En oo itse vielä ostanut mitään sipulikukkia, mutta eiköhän hiihtoloman jälkeen oo niiden aika. :) Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Essi! Treenaainen on todella kivaa, olen ihan koukussa treeniin ja sen jälkeiseen fiilikseen!

   Poista
 4. Ihana kuulla sun kuulumisia pitkästä aikaa. <3 Rivien välistä olen lukevinani saman tyylistä väsymystä, mitä täälläkin on ollut ilmassa, mutta kyllähän tuo kevätaurinko vain piristää, eikö? Tsemppiä uuden työrytmin opetteluun!

  Mukavaa viikonloppua! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mä täällä sillon tällöin piipahdan kirjoittelemassa ja melkein joka päivä lukemassa muiden blogeja. Tämä tahti on nyt just hyvä.
   Kiitokset tsempistä, kevättä kohti mennään ja jaksaa taas kaikkea paremmin! <3

   Poista
 5. Olipas ihana lukea sun kuulumisia, noilla suunnitelmilla ei voi mennä jutut mönkään! Kevään myötä tulee taas kaikkea kivaa ja kummasti mieli piristyy <3 Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, kyllä se kevät, aurinko ja valo saavat kaiken näyttämään paremmalta ja positiivisemmalta. :)

   Poista