keskiviikko 27. tammikuuta 2016

Maistuuhan se vähän kitkerältä
Heipä hei pitkästä aikaa! Kolme viikkoa on hurahtanut viimeisimmästä postauksesta. Blogitauko tekee niin hyvää! Loma on ohi ja arki on palannut. Kyllähän se aika kitkreältä taas maistuu. Moni teistä varmaan odottelee jo lomakuulumisia, mutta täytyy myöntää, että en ole jaksanut käydä lomakuvia läpi. Reissupostausta saatte siis vielä tovin odotella. Sen sijaan tulin pikaisesti hihkaisemaan, että hengissä ollaan ja matka meni ilman suurempia mutkia. Töihin palasin maanantaina ja nyt tuntuu siltä ettei lomalla olisi ollutkaan. Kaksi työvuoroa töissä ja loman vaikutukset ovat hävinneet. Hitto! Osasyynä lienee myös aika mehevä jetlag, joka tällä kertaa iski oikein kunnolla. Mutta kyllä se hiljalleen helpottaa. Koitan nyt saada arjen syrjästä kiinni, kuntoilut käyntiin, ruokavalion kuntoon ja normirutiinit pyörimään (mm. tämä bloggaaminen).  

Nyt happihypylle ja yöksi töihin. Ja arvatkaas mitä, meillä on huomenna duunin pikkujoulut! Tiptap-tiptap! :)

Mukavaa keskiviikkoiltaa!


*Anu


5 kommenttia:

 1. Tervetuloa takaisin kotiin <3 toivottavasti arki lähtee hiljalleen sujumaan :) tosi herkullinen kuva :)

  VastaaPoista
 2. Kiva kuulla susta :) Täällä odotellaa kuvia matkasta <3

  VastaaPoista
 3. Tervetuloa takaisin arkeen! Paras tapa toipua loman jälkeisestä "paluu arkeen ahdistuksesta", on alkaa tehdä uusia reissusuunnitelmia. Toimii aika hyvin ;)

  VastaaPoista
 4. Reissukuvia odotellaan täälläkin malttamattomana. :) Ihanaa viikonloppua! <3

  VastaaPoista
 5. Mukavaa arkea! Kyllä se siitä pikkuhiljaa varmasti jälleen lähtee hienosti rullailemaan:)! Reissukuvia ehdottomasti kehiin, kun sen aika on!

  VastaaPoista