perjantai 28. marraskuuta 2014

TGIF - Perjantai perjantaina
Sehän ei ole itsestäänselvyys, että vuorotyöläisellä perjantai olisi aina perjantaina. Mutta tänään on. Se tarkoittaa siis sitä, että vapaa viikonloppu on edessä. Et usko, miten ihanalta tuntuu ajatus vapaasta KOTIviikonlopusta. Kaksi edellistä viikonloppua olen ollut reissussa, ensin veljen perheen luona Hämeenlinnassa, sitten viime viikonloppuna äitipuoleni luona Joensuussa. Tykkään reissata ja nähdä perhettä ja ystäviä, mutta välillä on mahtavaa olla vain kotona vapaapäivinä. Ja ihan yksin. 

Heräsin yökköunilta jo yhdeltä ja nautin "aamusta" jouluisen rooibosteen ja uusimman Koti ja keittiö-lehden parissa (aamupuuronkin söin, tietysti!). Räpsin kuvia vähän sieltä täältä, mutta nopeasti valo väheni (uskomatonta, jo puoli kolmelta!) ja siirsin kameran syrjään. Laitoin pitkään himoitsemani liha-perunalaatikon pekonikuorrutuksella uuniin hautumaan, kohta saan herkkuruokaa. Olen lueskellut blogeja ja iloinnut eduskunnan fiksusta päätöksestä. Vielä tässä pähkäilen jaksaisinko heittää ruokakauppareissun tänään vai jätänkö suosiolla huomiseen. Varastollakin pitäisi käydä kaivelemassa joulukoristelaatikkoa. Onneksi ei ole pakko tehdä mitään, jos ei halua eikä jaksa. Onneksi on löysä perjantai!

Rentoa, reipasta, laiskaa tai aktiivista perjantai-iltaa ja viikonloppua, sinä valitset! :)

*AnuElina


Ps. Kuvissa näkyykin yksi uusi "valkaisu" olohuoneessa. Vilauttelen sitä paremmin joku toinen päivä. :)8 kommenttia:

 1. Mahtavaa! :-) Tuo perjantai tunne on tuttu, ja perjantai tosiaan on perjantai kun vapaa viikonloppu alkaa! :-) Voin niin allekirjoittaa tuon kirjoituksesi! :-)

  Mukavia kuvia perjantaistasi, ja iloa rentoon viikonloppuun sinulle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt mulla on ollut paljon vapaita viikonloppuja, olen nauttinut. Ei arkivapaissakaan vikaa ole, mutta kyllä ne viikonloput tuntuu jotenkin erityisemmiltä.

   Poista
 2. Voi kuinka kaunis lasi! Leppoisaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Hobstar-lasit on upeita ja sopii niin monelle juomalle, myös kuumille. :)

   Poista
 3. Vaikka kaikenlaiset suunnitelmatkin on ihan kivoja, niin kyllä minusta paras tapa viettää vapaata on kuitenkin kotona möllöttelemällä ;) Ja juuri tuollaiset rauhalliset, nautinnolliset heräämiset on ihan parhaita <3 Oikein rentoa viikonloppua sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä on ihana vaan möllöttää...ja niin olen nyt tehnytkin. :)

   Poista
 4. Vuorotyöläisenä osaat ottaa täydellisesti ilon irti vapaasta viikonlopusta, kadehdittavan leppoisat suunnitelmat ♥
  Iloista lauantaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osaan ottaa ilon irti kaikista vapaista, osuivatpa ne arkeen tai viikonloppuun. Ja voi pojat, sitten kun pääsen lomalle niin olen ISOSTI lomalla!

   Poista