Sykyn tullen ja säiden viilentyessä kylmä ruoka (lue: salaatit)
alkaa hiljalleen tökkiä, tekee mieli lämmintä ja kevyttä.
Tänään valmistui iltaruuaksi peruna-purjo-porkkanasosekeittoa.
Kevyt ruokakerma (4%) tekee keitosta vähän ruokaisamman ilman turhia kaloreita.
Keiton päälle ripottelin vielä tuoretta purjosilppua
ja pannulla pyöräytettyjä meetvurstimuruja.
Sopivasti suolaisuutta ja makua muuten niin mietoon keittoon.
Bon appétit!
En voi sanoa kuin NAM! Itsellä tuli juuri eilen mieleen kaikki herkulliset sosekeitot ja että pikkuneitikin niistä varmaan pitäisi, nyt tuumasta toimeen! Kiitos inspiraatiosta. :)
VastaaPoistaSosekeitot ovat ihania! Ja niin monta erilaista variaatiota. Oma suosikkini on ihan perus purjo-peruna. Eikun sopan keittoon vaan siellä teilläkin. :)
PoistaMaiskis, sulla on kivoja ruokaideoita!
VastaaPoistaKiva jos saat uusia inspiraatioita! :)
Poista