perjantai 29. kesäkuuta 2012

Pesän rakentelu jatkuu...

Täällä on ilmiselvästi TAAS joku pesänrakennusvietti herännyt.
Näköjään se iskee tasaisin välein ja sillon on pakko saada uutta ilmettä kotiin.
Eilen lupasin, että seuraavassa postauksessa esittelen olohuoneen uutuuden.
No, tässä se on: Uusi pieni söpö pöytä läppärille.



Olohuoneen nurkka sopii sille kuin nenä päähän. Tuoli mulla oli jo valmiina, joskus kauan sitten Ikeasta ostettu perustuoli. Värikin "mätsää" täydellisesti.
Kyllä nyt kelpaa istua koneen ääressä näpyttelemässä!
Ennenhän läppäri olo matalalla pikku pöydällä (pyörät alla), jonka vedin aina sohvan eteen ja siinä sitten selkä vääränä roikuin koneen ääressä.



Pöydälle hankin (myöskin Ikeasta) tämän ihanan valaisimen, jota olin käynyt kuolaamassa jo useamman kerran (niinkuin sitä eteisen kattovalaisintakin). Kaunis on!


Nyt saa pesän rakentelu taas vähäksi aika riittää.
Nyt alkaakin olla joka nurkka ihan kivassa kuosissa.

Mun viikonloppu menee aika pitkälti töitä tehdessä. Tänään töissä 12-22 ja huomenna sitten alkaa taas yövuorot (onneksi vain kaksi). Eipä tarvitse kauheesti miettiä miten aikanasa saisi kulumaan.

Oikein mukavaa, ihanaa ja rentouttavaa viikonloppua lukijoilleni!
Tervetuloa uudet lukijat ja kiitos kaikille kivoista kommenteista edellisissä postauksissa!


6 kommenttia:

  1. Mikä kaunis koti sinulla ja aivan ihana pöytä läppikselle! Mun pojan huoneessa on myös tuo Lexingtonin tyyny ja monta muuta samasta merkistä! On tärkeetä että kodissa viihtyy. Kotiin saa uppoa rahaa, ei haittaa!

    VastaaPoista
  2. Onpa suloinen ja käytännöllinen tuo uusi nurkkaus! Ja koko olkkari on niin seesteinen ja harmoninen! <3 tykkään myös eteisen uudesta ilmeestä, tuo seinätekti on ihana!

    VastaaPoista
  3. Tuossa kyllä passaa näpytellä :)

    VastaaPoista
  4. Hei,
    olen pariin otteeseen pikaisesti käväissyt blogissasi, mutta tänä iltana luin yhdeltä istumalta kaikki postauksesi; sinulla on todella ihastuttava ja mielenkiintoinen blogi!! Kirjoitat mukavasti ja kotisi on taivaallisen kaunis! Asun itsekin väliaikaisesti vuokralla pienessä asunnossa, joten jaan tuon kaipuusi tehdä kodille "mitä haluttaa".
    Fillarin selässä torille ja kesäkahvilaan, mekkojuhlat ja matkustamista; ah..kuulostaa NIIN houkuttelevalta tuo osasi :) Tosin huonounisena nuo yötyöputkesi värisyttävät..hrrr.
    Ihanaa kesää sinulle ja kiitos tästä voimaannuttavasta blogistasi!
    t. Eija

    VastaaPoista
  5. Kiitos kaikille ihanista kommenteista!

    Sofia, olen samaa mieltä kanssasi, kotiin saa todellakin laittaa rahaa!

    Jenni, jotenkin tuntuu että tämä olohuoneen nurkka on koko ajan kaivannut pientä pöytää. Onnistunut muutos siis.

    Lovviisa, kyllä kelpaa. Mun selkä tykkää tästä paljon enemmän!

    Eija, ihanaa että löysit tänne ja että jaksoit lukea koko vuoden tarinat. Uskomaton suoritus! Toivottavasti viihdyt matkassani pitkään. Tyylini on kaiken suhteen aika arkinen (ja edullinen), en "hifistele" hienouksilla ja kalleuksilla. Tykkään arkisista elämää "ilostuttavista" asioista ja tarinoin niinkuin juttelisin kaverille. Toivottavasi tyyli miellyttää monia. :D

    Mukavaa viikonloppua teille!

    VastaaPoista
  6. Ihanan pikku pöydän olet löytänyt! Sopii tosiaan täydellisesti tuohon nurkkaukseen :) Ja uus lamppu on piste iin päälle! Mukuvaa viikon jatkoa! :)

    VastaaPoista