keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Vanhuus ei tule yksin...


...se tuli tällä kertaa ärhäkän flunssan kanssa. Joo, niinhän siinä kävi, että hauskanpidosta saa maksaa. Pieni epäilys on nimittäin herännyt, että sain tartunnan pikkujouluristeilyltä. Epäilys johtuu siitä, että lauantain ja tiistain välillä meidän risteilyporukasta on kaatunut sänkyyn jo yli 30% (yli 10 naista). Kaikilla samat oireet: kurkkukipu, kova yskä, korkea kuume ja nuha. Ja epäilemme myös vahvasti, että kyseessä on influenssa, koska oireet alkoivat kaikilla tosi nopeasti ja TOSI ärhäkkänä. Itse luovutin kesken työvuoron tiistaina aamuyöllä, kun kuume lähti nopeasti nousemaan. Nyt sitten kulutan sohvaa, nessuja ja nenäsuihketta. Yskin niin, että keuhkot repeää ja odottelen, nouseeko tänäkin iltana kuume. Veto pois, pää pökkyrässä, lihakset hapoilla, iho kosketusarka. Mahtavaa! Mutta jotain positiivistakin: Onneksi tauti tuli nyt eikä jouluna, saati ensi kuussa kun loma koittaa! 








Ja lisää positiivista: Nyt saa hyvällä omallatunnolla makailla koko päivän sohvalla ja katsella leffoja boxilta. Saa roikkua netissä tuntikausia ja syödä mitä mieli tekee. Ruokahalu tosin on aika onneton, painokin tippunut kolmessa päivässä melkein 1,5kg. Mutta eihän pieni pikalaihdutus ennen joulua haittaa yhtään. ;)

Eli taudista huolimatta hyvillä fiiliksillä täällä mennään ja odotellaan parempia päiviä. Jos vaikka viikonlopuksi olisi jo paremmassa kunnossa, koska olisi pikkujoulut ja Haloo Helsingin keikka tiedossa. Peukut pystyyn siis! Hei, ja nuo kauniit kukkaset sain synttäripäiväni kunniaksi ystäviltäni. Kauniita eikös?!


Koitahan sinä pysyä terveenä! Ja kivaa keskiviikkoa 11.12.13.!!

*AnuElina

Ps: Irmastiina, missä olet? Voitit arvonnassa viime lauantaina, en ole tavoittanut sinua (laitoin meiliäkin). Ilmoittauduthan perjantai-iltaan mennessä, sillä arvon paketin uudestaan lauantaiaamuna (14.12.), mikäli sinusta ei kuulu.


11 kommenttia:

  1. Voi kurja! Kuulostaa ikävältä taudilta, onneksi löysit valoisan puolen asioista! <3 jos yhtään lohduttaa, niin meilläkin sairastetaan (taas). Pikaista paranemista! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aina pitää yrittää löytää positiivisia puolia ikävistäkin asioista, ei tätä elämää muuten jaksa. :) Pikaista paranemista sinnekin!

      Poista
  2. Mälsää, koita jaksaa! Myös täällä tämä viikko mennyt vällyjen alla, samaiset ajanvietetekemiset - boxilta ohjelmaa ja koneella roikkumista. Poskiontelotulehdus sekä keuhkoputkentulehdus.
    Mutta onneksi tauti ei pilannut sun joulua!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä täällä potkitaan eteenpäin! Tämän päivän saavutukset: jaksoin käydä suihkussa, tiskata ja tehdä joulukortit valmiiksi! Enempää ei kyllä jaksakaan...

      Poista
  3. Kuulostaa kurjalta! Pikaista paranemista!
    -k-

    VastaaPoista
  4. Kauniita kukkia! Pikaista paranemista sinulle!

    VastaaPoista
  5. Voi ressua, nyt onkin vaikka minkälaista tautia liikkeellä! Nautit nyt vain niistä elokuvista ja pötköttelystä:) Kauniit kukkaset!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaksi päivää vietetty punkassa eikä aika ole käynyt toistaiseksi yhtään pitkäksi. Vasta totesin, että nythän on jo ilta ja kohta pääsee nukkumaan. :)

      Poista
  6. hyvää postiivistä ajattelua tuon taudin riepotelessa "vanhaa" ruumista ;)
    kukat on kauniita !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se nyt vähän riepottelee, mutta ehkä uskallan jo sanoa, että pahin on ohi. Kuumeeton päivä. :)

      Poista